Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Lease-a-Bike
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  9.00 - 18.00 uur
Di:  gesloten
Wo:  9.00 - 18.00 uur
Do:  9.00 - 18.00 uur
Vr:  9.00 - 18:00 uur
Za:  9.00 - 16.00 uur
Zo:  gesloten

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Tweewielers Guus van Buuren is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Tweewielers Guus van Buuren of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Tweewielers Guus van Buuren worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Tweewielers Guus van Buuren heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Tweewielers Guus van Buuren links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Tweewielers Guus van Buuren van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Tweewielers Guus van Buuren 2020.

Deel het met uw vrienden!