Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Guus van Buuren Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Guus van Buuren Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Guus van Buuren Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Guus van Buuren Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Guus van Buuren Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Guus van Buuren Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Guus van Buuren Tweewielers 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  9.00 - 18.00 uur
Dinsdag:  gesloten
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18:00 uur
Zaterdag:  9.00 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 
TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE VANAF 8 JULI.

ZIJN WIJ OP MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN.

WIJ WENSEN U EEN FIJNE VAKANTIE.


Contactgegevens

Facebook


Financiering